La Canadenca 1919 ampolla

NEGRE CRIANÇA

La Canadenca 1919

Comprar

Capítulo I


Si jo corria, els passos corrien, si jo anava més lent ells també. Potser em volien robar. No duia res de valor. Només dos euros de xavalla. Començava a estar fart de la persecució. A més l’alcohol m’impedia ser àgil i poder esquivar a qui em seguia. Sería millor aturarme-me i deixar que m’agafés. Silenci. Moment de tensió. Més silenci. I jo allà, quiet, esperant que vingués. Però res. Segurament s’ho havia repensat i havia desistit.

Tenia el temps just d’arribar i dutxar-me per anar a la feina. Bé, amb prou feines només temps de cambiar-me de roba.

Vaig continuar caminant i els passos també. L’única manera d`acabar amb això era anar a l’encontre del meu perseguidor. Vaig fer mitja volta i no vaig veure ningú.

De sobte, un cotxe d’alta gama amb vidres tintats es va aturar al meu costat. La finestra del darrere s’abaixà i vaig albirar el rostre difuminat d’un home. Amb prou feines el veia. Però si que vaig escoltar amb claredat com em deia que em passés pel Cap de Suro. Em va atansar una targeta de visita. L’adreça del lloc estava molt a prop d’on érem. El cas és que em sonava. Crec que algun cop hi havia passat pel davant. El desconegut em va dir que allà trobaria instruccions que hauria de seguir fil per randa. Segons l’home, la meva sort havia canviat…

La Canadenca 1919

7,50

Aquest vi és un criança elegant en boca, suau i equilibrat, que també aconsegueix el seu propòsit: el triomf d’allò autèntic i senzill.


Categoria


Share
Descripció

Creat a partir de les varietats Cabernet Sauvignon, Ull de llebre i Syrah. Es fermenta a una temperatura constant de 26 graus durant 8 dies. Té una criança en bóta de roure francès durant 6 mesos i reposa 9 mesos en ampolla.

De color cirera picota, amb aroma intens a tabac i un bon cos en boca que prové de les seves varietats. És elegant, suau i equilibrat.

Excel·lent per acompanyar carns vermelles, de caça, formatges curats i embotits.

Temperatura de servei entre 14 i 16 graus.

Informació addicional
Pes 1,3 kg
Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “La Canadenca 1919”