Ofertes especials

ROSAT

La Pajarera Catalana

Aquest vi jove és l’esclat d’una riallada d’alegria a la boca rematada amb un suggeridor toc picant.

Nothing found.

El 1898 una taverna del Paral·lel es va vendre per cent pessetes. El propietari la va convertir en un tablao flamenco i la va anomenar La Pajarera Catalana. L’espectacle havia vingut per quedar-s’hi. I va arribar el Molino. I van arribar les seves aspes que van esbandir l’opressió de la dictadura al ritme de la llibertat.

El metge m’havia dit que només em quedaven tres orgasmes de vida…

Segueix llegint

Nothing found.

NEGRE CRIANÇA

La Canadenca 1919

Aquest vi és un criança elegant en boca, suau i equilibrat, que també aconsegueix el seu propòsit: el triomf d’allò autèntic i senzill.

A l’hivern de 1919 els treballadors de l’elèctrica es van declarar en vaga. Van patir una brutal repressió. Però van guanyar. Els obrers del Poble Sec van ser els primers a aconseguir la jornada laboral de vuit hores.

Seguia els seus passos, llavors em vaig adonar que algú seguia els meus…

Segueix llegint

NEGRE JOVE AMB CRIANÇA

Refugi 307

Posseeix un color robí intens i els tres mesos en barrica li aporten les seves característiques aromes balsàmiques.

Nothing found.

Els veïns del Poble Sec van construir aquest refugi antiaeri per protegir-se dels bombardejos durant la guerra civil. Túnels excavats on milers de cors van esquivar la mort. Aquest vi és un homenatge a la vida.

Em vaig despertar un mati i la casa estava plena de simpàtics desconeguts...

Segueix llegint

Nothing found.

VERDEJO

Les Hortes de Sant Bertran

Vi amb aroma de fruites tropicals i herba que inunda de frescor cada glop.

El Poble Sec és un barri situat en un enclavament privilegiat. Mar i muntanya es fonen en el paisatge. Les tonalitats groc llimona amb reflexos verdosos d’aquest verdejo evoquen un passat en què l’asfalt va ser un mosaic de camps.

S´em va acostar un home i em va lliurar una carta, un buldog i un globus rosa. Després va marxar i...

Segueix llegint

BLANC

La Font del Gat

És un vi refrescant i afruitat, amb notes cítriques i florals. Ideal per fontades o pel que sorgeixi…

Nothing found.

El caràcter alegre de la gent del Poble Sec tenia aquí un punt de trobada. Joves de classe obrera, soldats i minyones es reunien per gaudir de les fontades: aplecs al voltant d’una font per menjar i divertir-se.

Hi havia un carrer secret en el Poble Sec on es vivia a l’inrevés. El vaig buscar durant anys i de sobte...

Segueix llegint
Botella de Cap de Suro Vermut

VERMUT

Cap de Suro

Es produeix de manera artesanal, amb la mínima intervenció química. Elaborat amb 32 botànics: arrels, plantes i flors. És un vermut biodinàmic, elegant, amb aquell punt gamberro que agrada tant.CAVA | BRUT NATURE

Les Caresses

Es produeix de manera artesanal, amb la mínima intervenció química. Elaborat amb 32 botànics: arrels, plantes i flors. És un vermut biodinàmic, elegant, amb aquell punt gamberro que agrada tant.Les Carasses Cava botella

[instagram-feed]

Rafa perfil
La Creativitat

Rafa

El Rafa és la creativitat, el professional dels petits detalls que fan gran un producte però sobretot, que el fan únic. Fascinat per l’alquimia de la creació del vi. Li agrada endinsar-se en aquest món per mostrar-nos tot un univers per descobrir. Si visiteu la seva bodega Cap de Suro, ho comprovareu.

Jesus perfil
L’energia

Jesús

El Jesús és l’energia ben canalitzada, un lluitador que cerca il·lusions per fer-les realitat. Com a amant del bon vi, valora l’autenticitat del seu sabor en cada glop. I valora tot allò que l’ envolta, com el plaer de compartir una bona conversa...

Fernando perfil
La resiliència

Fernando

Al igual que les vinyes arrelades a la terra, el Fernando és la resiliència, els ciments que sostenen el pes de la casa. És un treballador tot terreny carregat de seny que mostra la seva polivalència dia rere dia. Aporta bones idees i dosis de sensatesa.

Tots tres són el maridatge perfecte!